990WD6LC100

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • lock with key included also foam keyring
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • синтетичка покривка ги штити фиоките и алатите од оштетување
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • 6 фиоки (4 x L 564 x W 570 x H 70mm, 1 x L 564 x W 605 x H 150 mm and 1 x L 564 x W 605 x H 230 mm)
 • основни димензии L 663 x W 650 x H 870 милиметри
 • вкупен волумен на фиоки: 220 литри
 • можна употреба на SOS влошки за алат во фиоките
 • максимален капацитет на секоја фиока: 100кг

Повеќе за производот

Профили

Thickess of Premium plus sheet metalPremium plus metal sheetCoated with eco colour of Qualicoat quality standard

#title#
шифраLenghtWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
62705966365087072800

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

Резервни делови

Related products

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.