LOCK180K2

Атрибути на производот

  • за артикл 920PLUS1, 920PLUS2, 940EV3, 940EV4, 940EV4BLOCK, 940EV6, 940EV7BLOCK, 940H1, 940E3, 940E4, 940E4/L, 940E6, 940E7, 940E9, 994, 994W, 994WD, 946A, 946AC, 946ACR, 990CAU, 990NCA, 990ND6, 990ND6L100, 990ND8, 990NDH4, 990WD6, 990WD6L100, 990WD8, 939/3EV, 940ECO

Информативен лист

pdfБрава со клучеви - LOCK180K2

#title#
шифравртлив аголтежина-- prazen stolpec -- 
626991180°54
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.