964/32SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура ВИ клешти и чекан во SOS влошка за алат 621391 964/32SOS - 14 5250
Комбинирани клешти 406/1BI 180 1
Грип клешти 430/3 250 1
Подеслива клешта папагалка "HYPO" 442/1HYPO 240 1
Сечици странични 466/1BI 180 1
Шпицести клешти прави 508/1BI 200 1
Шпицести клешти криви 512/1BI 200 1
Зегер клешти,надворешни прави 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти,надворешни криви 534PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти внатрешни прави 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти, внатрешни криви 538PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Централен обележувач - точкало 642/6 5 1
Плоснат секач 660/6 200 1
Браварски чекан 812 400 1
Пластичен чекан 819A 45 1
SOS влошка за 964/32 SOS vl964/32SOS 564x364x30 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.