538/1P

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • појачани врвови
 • изработени според стандард DIN 5256 форма D
 • рачки обложени со пластика

Профили

Round jawsInternal lock ring pliersPremium plus carbon steel

#title#
шифрадим.за внатрешни зегер прстени по ДИН 472 и ДИН 984LenghtDiameterAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
61674330085 - 1402953.268501

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.