406/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно зајакнати и калени
 • ивиците за сечење се индукциски зајакнати
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • дво-компонентни робусни изолирани рачки
 • со втиснат печат УНИОР
 • изработени според стандард ISO 5746

Стандарди

ИСО 5746

Информативен лист

pdfКомбинирани клешти - 406/1BI

Повеќе за производот

Профили

Flat jawsJaws formJaws formPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
60787016024359.5224
607871180273810274
607872200294110.5341
608354220324711421
Комбинирани клешти капацитет на сечење (10N=1kg)
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6078701601,62,0
6078711801,82,5
6078722002,02,5
6083542202,03,0

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.