442/1HYPO

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • прихватната површина индуктивно појачана
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки
 • ковани, целосно појачани и калени

Предности:

 • Hypo клештите сами се прилагодуваат со што нема потреба претходно да се намести ширината на челустите.
 • саморегулирање за работа со една рака
 • Клештите совршено се прилагодуваат на работното парче.
 • максимален отвор на челустите до Ф40 мм.
 • Механизмот за заклучување овозможува полесно сместување кога не се користат клештите.

Повеќе за производот

Профили

Jaws formVideo presentationPremium chrome vanadium steel

#title#
шифраLenghtThicknessMaximum tube diameterтежина-- prazen stolpec -- 
6167271809.533201
611780240940397

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.