466/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење индукционо појачани
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки
 • изработени по стандард ISO 5749

Стандарди

466/4G Странични клешти за сечење, јака изведба 466/4P Странични клешти за сечење, јака изведба 466/1BI Странични клешти за сечење, јака изведба 461/4P Странични клешти за сечење 461/4G Странични клешти за сечење 461/1BI Странични клешти за сечење

Информативен лист

pdfСечици странични - 466/1BI

Профили

Jaws formPremium flex plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
61768616023.51020.5214
608850180281120313
608837200271121344
466/1BI Ножици за странично сечење, јака изведба
шифраLenghtЖица 2150 N/мм² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6176861601,62,5
6088501801,83,0
6088372002,03,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.