964/32ASOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1BI) dim. 180
 • 1x grip pliers (article 430/3) dim. 250
 • 1x waterpump plierss (article 447/1HPP) dim. 240
 • 1x Heavy duty diagonal cutting nippers (article 466/1BI) dim. 180
 • 1x multifunctional electrician`s pliers (article 514/1BI) dim. 160
 • 1x long nose pliers with side cutter and pipe grip, bent (article 512/1BI) dim. 200
 • 2x external lock rings pliers, straight and bent, dim. 180
 • 2x internal lock rings pliers, straight and bent, dim. 180
 • 1x centre punch (article 642/6) in dim. 5
 • 1x flat chisel (article 660/6) in dim. 200
 • 1x locksmiths` hammer (article 812) dim. 400
 • 1x bumping hammer (article 820) in dim. 40
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура BI клешти и чекан во ЅОЅ влошка за алат 623936 964/32ASOS - 14
Комбинирани клешти 406/1BI 180 1
Грип клешти 430/3 250 1
Клешти папагалки 447/1HPP 240 1
Сечици странични 466/1BI 180 1
Повеќенаменски електричарски клешти 514/1BI 160 1
Шпицести клешти криви 512/1BI 200 1
Зегер клешти,надворешни прави 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти,надворешни криви 534PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти внатрешни прави 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти, внатрешни криви 538PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Централен обележувач - точкало 642/6 5 1
Плоснат секач 660/6 200 1
Браварски чекан 812 400 1
Пластичен чекан 820A 40 1
ЅОЅ влошка за алат за 964/32АЅОЅ vl964/32ASOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.