447/1HPP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • прихватната површина индуктивно појачана
 • завршна површина: хромирани по стандард ISO 1456:2009
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки

Предности:

 • запчестата челуст е дизајнирана за оптимален стисок на предметот
 • распонот на челуста е прилагодлив во 10 позиции
 • НРР клештите имаат копче за брзо регулирање на отворот на челустите што овозможува брзо и прецизно адаптирање на челуста за железен стисок на работното парче
 • Екстремно силен фат: дизајнот и обликот на челустите на клештите наспроти тенката конструкција, овозможуваат подобар силен стисок на работното парче, што резултира со стабилност, безбедност во работењето и поголема ефикасност
 • Завршеток: клештите се прецизно исковани од високо квалитетен челик за алат и калени
 • Работа: согласно тенката конструкција, челустите овозможуваат работа со една рака во тешко дофатни места
 • Изработени од материјал со двојна компонента што го намалува лизгањето од дланката за време на работењето и така овозможува безбеден и ефективен пренос од дланката до челустите на клештата
 • Ергономични: рачките се дизајнирани за целосно прилагодување на дланката и така овозможува подобро ракување и безбедност во работата

Повеќе за производот

Профили

Jaws formInstructions for safe useVideo presentationPremium chrome vanadium steel

#title#
шифраLenghtThicknessMaximum tube diameterтежина-- prazen stolpec -- 
6201722408.540392

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.