Fleta e të dhënave

pdfSet i veglave - 1000D

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Dizajnuara për mirëmbajtjen bazë në punëtori riparimin e makinave, shërbimet e agro dhe mirëmbajtjen në industrinë.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave 608143 1000D - 145 26800
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I shkurtë 125/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 17
Celesa rrjet lakuar 180/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë e kthyeshme 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x150, 1/4"x55 2
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Doreza me nyje 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Çelës unazor i lakuar 200/2 11 x 13, 13 x 17, 14 x 17, 15 x 16, 19 x 22 5
Çelës për filtera me rryp 205/2 60 - 140 1
Çelës i formës T për vetura 212/2 24 1
Celes imbus gjashtëkëndesh 220/3 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 19 10
Çelës 3/8" për kandelat elektrikë 186.4/2 21 1
Dorezë shtrënguese fleksibile dyanëshme 3/8" 238.1/1FBI 3/8" 1
Vazhduese 3/8" 238.4/2 3/8"x45, 3/8"x75 2
Levë për montimin e gomave 300/2 400 (2x) 2
Dana të kombinuara 405/1BI 180 1
Dana për kabllo kontakti 425/4A 1.5 - 6x240 1
Dana grip 430/3 175 1
Dana për sustat e frenave 431/2 325 1
Dana papagajka me buton 447/1HPP 240 1
Dana për prerje ballore 455/1BI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të drejta 532/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të lakuara 534/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të drejta 536/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të lakuara 538/1P 180x19 - 60 1
Gërshërë univerzale të djathta për llamarinë 563R/7PR 280 1
Kaçavida të rrafshta TBI me gjashtëkëndësh 600TBI 1.0 x 5.5x100, 1.2 x 6.5x125, 1.2 x 8.0x150 3
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175, 1.6 x 10.0x200 6
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150, PH 4x200 4
Kaçavidë plus (PH) TBI i shkurtë 626TBI PH 2x25 1
Kaçavidë i rrafshët TBI,i shkurtë 627TBI 0.8 x 4.0x25 1
Testues i rrymës për makinë 6-12/24V 631 6 - 12 1
Shënjues 640/6 3, 4, 5 3
Pikë shënjues 642/6 4 1
Daltë e rrafshtë 660/6 200, 250 2
Daltë me maje 670/6 150 1
Fletë matëse 701 0.05 - 1x13 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
Çekan pune 812 300, 500, 1000 3
Çekan me shtojca plastike 820 22 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë