Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I shkurtë

More About Product

Profilet

socket 12-pointLIFE profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

ISO 7738

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • kreu i lëmuar
 • Pjesa unazë me profilin LIFE
 • bërë sipas standardit ISO 7738 (vetëm dimensionin metrikë)
 • bërë sipas standardit ISO 3318 në 3113A (vetëm dimension metrikë)
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthGjerësiaThicknessThicknessPeshë
6186515845.812339
6186525.5845.812339
600414610010.414.553.511
600415710911.516.55.83.915
600416811913.218.56.93.920
600417912314.3217.3425
6004181012815.9237.54.229
6004191113517.824.584.535
6004201213919.426.58.54.745
6004211315020.429.58.55.254
600422141602231.595.263
6004231517023.233.59.55.778
6004241618024.83610.56.295
6004251719026.13810.56.7121
6004261820027.740117.2135
6004271921029.342127.2157
60042820220314412.57.7186
6004292123032.645.5138.2198
6004302224734.146.5138.2230
6020892325035.750.5138.2254
6020902426637.352.5148.5300
602091252703954.514.58.5330
6020922627540.156158.5342
6020932729241.657.5159365
6020942829643.259.515.59432
6020952930044.961.5169.5455
6020963032346.563.51610522
60209732343496816.510.5602
6033323640054.579.52013.51115
618566414206286.82114.61575
61857046440699423161985
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

LIFE profile

Safety (pictures)

Never use an extension or any form of lever to increase the leverage of a wrench.

Don't use them to free a rusted nut or to finally tighten such a nut.

The nut must always be fully seated before use.

Never use a hammer on wrenches.

Never expose any wrench to excessive heat, which may change the hardness and metal structure and ruin the tool.

Wrenches should not be ground to change their shape.

Don't use a wrench which has been damaged and weakened by being bent, cracked or severely worn.

Use only hand force, never use any form of lever to increase the leverage.

Select a wrench whose opening exactly fits the chosen nut.

Always pull rather than push and always maintain a proper stance with your feet firm to maintain your balance.

Periodic inspection of hand tools by competent personnel is a safety must.

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.