#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура алати во количка за алат 920PLUS1 625594 1011FPLUS1 - 297 125000
Количка за алат EURO PLUS 920PLUS1 810x510x945 1
Гарнитура рачни алати во SOS влошка за алат 964/31SOS 1
Гарнитура BI клешти и чекан во ЅОЅ влошка за алат 964/32ASOS 1
Гарнитура одвртки во SOS влошка за алат 964/33SOS 1
Гарнитура клучеви во SOS влошка за алат 964/28SOS 1
Гарнитура одвртки со Т рачка во SOS влошка за алат 964/34SOS 1
Гарнитура насадни клучеви со додатоци во SOS влошка за алат 964/30SOS 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.