964/34SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 7x T-handle ball-end hex wrench (article 193HXS) dim. 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
 • 8x TX profile screwdriver with T-handle (article 193TX) dim. TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45
 • 1x utility knife (article 556B) dim. 160x18
 • file with handle, half smooth,  dim. 200 mm; 1x flat , 1x three-square
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура одвртки со Т рачка во SOS влошка за алат 621393 964/34SOS - 18
Клуч имбус лопатест со T рачка 193HXS 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 7
Клуч со TX профил со T рачка, двостран 193TX TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45 8
Плосната полуфина турпија со рачка 760H1/2S 200 1
Триаглеста турпија, полуфина, со рачка 764H1/2S 200 1
Скалпел 556B 160x18 1
SOS влошка за одвртки со Т рачка, турпија и скалпел 964/34 SOS vl964/34SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.