964/33SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 5x flat screwdriver TBI (article 605TBI) dim. 0.5x3.0x80, 0.8x4.0x100, 1.0x5.5x125, 1.2x6.5x150, 1.6x8.0x175
 • 4x crosstip (PH) screwdriver TBI (article 615TBI) dim. PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150
 • 2x stubby flat screwdriver TBI (article 627TBI) dim. 1.0x5.5x25, 1.2x6.5x25
 • 2x stubby crosstip (PH) screwdriver TBI (article 626TBI) dim. PH 1x25, PH 2x25
 • 9x TBI screwdriver with TX profile (article 621TBI) dim. TX 6, TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40
 • 8x socket wrench with TBI handle (article 629TBI) dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура одвртки во SOS влошка за алат 621392 964/33SOS - 30
Одвртувач плоснат TBI изведба 605TBI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.6 x 8.0x175 5
Одвртка крстач (PH) TBI изведба 615TBI PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150 4
Одвртка кратка крстач (PH)облик TBI изведба 626TBI PH 1x25, PH 2x25 2
Одвртка плосната кратка TBI изведба 627TBI 1.0 x 5.5x25, 1.2 x 6.5x25 2
Одвртка со TX профил TBI изведба 621TBI TX 6, TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 9
Насаден клуч со рачка TBI изведба 629TBI 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 8
SOS влошка за 964/33 SOS vl964/33SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.