629TBI

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • стебло на одвртка хромирано, врв појачан
 • рачка: ергономска форма
 • трикомпонентен материјал
 • отвор во рачката за закачување
 • изработено по стандард DIN 3125

Повеќе за производот

Профили

socket 6-pointPremium hard chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeAdditionsl lenghtLenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
61174651252355,292
6126725.51252355,2103
61174761252355,2103
61174871252456,2123
61174981252456,2140
61175091252456,2155
611751101252458,2157
611752111252458,2166
611753121252459,2184
611754131252459,2186
6128251412524591931
6128261512524591851
6128271612524591811

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.