615TBI

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • стеблото на одвртката-хромирано, врв појачан
 • рачка: ергономска форма
 • трикомпонентен материјал
 • отвор во рачката за закачување
 • изработен според стандард ISO 8764-1,2
 • Направени согласно стандард DIN 520-PH

Стандарди

625NI Дупла одвртка крстач (PZ) 615NI Одвртка крстач (PH) 628CR Кратка одвртка со двоен крстач (PZ) CR 626CR Кратка одвртка со двоен крстач (PН) CR 625CR Дупла одвртка крстач (PZ) CR 616CR Одвртка крстач (PH) СR шестоаголна појачана 615CR Одвртка крстач (PH) CR 617W Дупла крстач одвртка (PZ), шестоаголна, појачана 616W Одвртка крстач(PH) шестоаголна, појачана 628TBI Кратка одвртка двоен крстач (PZ) ТBI 617TBI Дупла крстач одвртка(PZ), шестоаголна и појачана ТВI 625TBI Дупла крстач одвртка (PZ) TBI 616TBI Одвртка крстач (PH) ТBI, шестоаголна, појачана 615TBI Крстич

Повеќе за производот

Профили

Одвртувач профил, крстач PHПремиум цврст јаглероден челикДоживотна гаранција

#title#
шифраЗнак РН профилДодатна должинаДолжинаДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
611701PH 060145334
611702PH 1801804.560
611703PH 12003004.574
611704PH 2100210694
611705PH 21502606104
611706PH 22003106114
611707PH 31502708154
611708PH 420032010230
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.