Гарнитура изолирани клешти во SOS влошка за алат

964VDE3

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1VDEDP) dim. 180
 • 1x linemen`s pliers (article 420/1VDEDP) dim. 180
 • 1x waterpump box joint pliers (article 447/1VDEDP) dim. 240
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1VDEDP) dim. 160
 • 1x heavy duty diagonal cutting nippers (article 466/1VDEDP) dim. 180
 • 1x long flat nose pliers (article 472/1VDEDP) dim. 160
 • 1x long round nose pliers (article 476/1VDEDP) dim. 160
 • 1x wire stripping pliers (article 478/1VDEDP) dim. 160
 • 1x long nose pliers with side cutter (article 506/1VDEDP) dim. 160
 • 1x straight long nose pliers with side cutter and pipe grip (article 508/1VDEDP) dim. 170
 • 1x long nose pliers with side cutter and pipe grip, bent (article 512/1VDEDP) dim. 170
 • 1x cable shears (article 580/1VDEDP) dim. 170

Повеќе за производот

Профили

Article made according to VDE standardsVDE DP double layered - double coloured insulation

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура изолирани клешти во SOS влошка за алат 621786 964VDE3 - 12
Комбинирана клешта 406/1VDEDP 180 1
Електро комбинирки клешти 420/1VDEDP 180 1
Изолирани клешти папагалки 447/1VDEDP 240 1
Сечици странични 461/1VDEDP 160 1
Сечици странични 466/1VDEDP 180 1
Плоснати клешти 472/1VDEDP 160 1
Округла клешта 476/1VDEDP 160 1
Клешти за отстранување изолација од жица 478/1VDEDP 160 1
Долга шпицаста клешта,права 506/1VDEDP 160 1
Шпицести клешти прави 508/1VDEDP 170 1
Шпицести клешти криви 512/1VDEDP 170 1
Ножици за сечење кабли VDE DP 580/1VDEDP 170 1
SOS влошка за алат 964 VDE 3 VL964VDE3 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.