964/49SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x measuring tape (article 710P) dim. 3m
 • 1x utility knife (article 556A) dim. 160x18
 • 1x saw (article 753P) dim. 150
 • file with handle, half smooth,  dim. 200 mm; 1x flat , 1x half-round, 1x three-square, 1x square, 1x round
 • 1x locksmiths` hammer (article 812) dim. 400
 • 1x bumping hammer (article 820) dim. 32
 • 1x tyre lever with handle (article 300/2C) v dim. 320
 • 1x feeler gauges (article 701) v dim. 0.05 - 1x20
 • 1x brush for cleaning disk brake shoes (article 2035)
 • 1x flexible pick up tool with magnet (article 2087)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во ЅОЅ влошка за алат 623990 964/49SOS - 13
Поткренувач за монтажа на гуми со рачка 300/2C 320 1
Скалпел 556A 160x18 1
Мерни листови-шпиунки 701 0.05 - 1x20 1
Метро 710P 3 1
Пила 753P 150 1
Плосната полуфина турпија со рачка 760H1/2S 200 1
Полукружна турпија со рачка, полуфина 761H1/2S 200 1
Округла турпија со рачка, полуфина 763H1/2S 200 1
Триаглеста турпија, полуфина, со рачка 764H1/2S 200 1
Браварски чекан 812 400 1
Пластичен чекан 820A 32 1
Четка за чистење на дискови на сопирачка 2035 1
Свивлива фаталка со магнет 2087 1 1
ЅОЅ влошка за алат за 964/49АЅОЅ VL964/49SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.