761H1/2S

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хард плус јаглероден челик
 • сите турпии имаат двоен- вкрстен засек
 • отвор во рачката за закачување

Стандарди

ДИН 7621

#title#
шифрадим.ДолжинаДебелина х ширинатежина-- prazen stolpec -- 
6193071002203 x 11,5106
6193081502704,5 x 16140
6130052003255,5 x 20203
6130062503757 x 25324
6130073004258,5 x 30490
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Прирачни

  Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
 • Моќен фат

  Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.