2087

Повеќе за производот

Профили

Сила на магнет во килограмиВидео презентацијаДоживотна гаранција

Атрибути на производот

 • за подигање мали метални предмети како што се вијци, навртки, завртки...од тешко достапни места

Предности:

 • се состои од свивливо стебло со јак магнет на врвот
 • магнетот може да подигне метални предмети со тежина до 1 kg.
 • Ергономската рачка овозможува лесна и поефикасна употреба
#title#
шифраЗнак за магнетДолжинаДијаметартежина-- prazen stolpec --
619929150015127
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Прирачни

  Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
 • Моќен фат

  Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.