2085

Атрибути на производот

Предности:

 • фаталката е свивлива и лесно доаѓа до непристапни места. Фиксното фаќање и подигање на предмети се врши со помош на три канџи кои се собираат и шират со притискање или отпуштање на копчето.

Како да се користи алатот?

 • за подигање мали неметални предмети како:завртки, навртки

Повеќе за производот

Профили

Video presentation

#title#
шифраLenghtД макс.тежина-- prazen stolpec -- 
61988351015150

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.