964/48SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1BI) dim. 180
 • 1x grip pliers (article 430/3) dim. 250
 • 1x waterpump plierss (article 447/1HPP) dim. 240
 • 1x Heavy duty diagonal cutting nippers (article 466/1BI) dim. 180
 • 1x straight long nose pliers with side cutter and pipe grip (article 508/1BI) dim. 170
 • 2x external lock rings pliers, straight and bent, dim. 180
 • 2x internal lock rings pliers, straight and bent, dim. 180
 • 1x Electricians` scissors (article 582/3P) in dim. 145
 • 1x bumping hammer (article 819A) v dim. 45
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура BI клешти и чекан во ЅОЅ влошка за алат 623989 964/48SOS - 11
Комбинирани клешти 405/1BI 180 1
Грип клешти 430/3 250 1
Клешти папагалки 447/1HPP 240 1
Сечици странични 466/1BI 180 1
Шпицести клешти прави 508/1BI 170 1
Зегер клешти,надворешни прави 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти,надворешни криви 534PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти внатрешни прави 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти, внатрешни криви 538PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Електричарски ножици 582/3P 145 1
Пластичен чекан 819A 45 1
ЅОЅ влошка за алат за 964/48АЅОЅ VL964/48SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.