964/16SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 9x screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TX) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9x socket 1/2" with internal TX profile (article 191/1) dim. E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви со ТХ профил во SOS влошка 621071 964/16SOS - 18
Насаден клуч со TX профил so priklucok од 1/2" 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Насаден клуч со внатрешен TX профил 1/2" 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
SOS Влошка за насадни клучеви со внатрешен и надворешен ТХ профил 964/16SOS vl964/16SOS 188x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.