681/2

Атрибути на производот

 • материјал: тело од специјален флекс плус јаглероден челик, раце од специјален хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • завршна површина: хромирана според ЕN 12540, појачан среден навртувач

Предности:

 • со одвртување на краците, извлекувачот може да се користи како внатрешен или надворешен извлекувач
 • јакa изведба за многу тешка работа
#title#
шифраБр.ШиринаДијаметарДијаметарЛ макс.Максимален капацитет на оптоварување во (кN)Mаксимален капацитет на товар во тони (т)НавојДимензија на клучтежина-- prazen stolpec -- 
60176530028070 - 220110 - 260150656.5Tr 18 x 2223355
601766400450110 - 360190 - 45020011011Tr 26 x 3328725
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Резервни делови

Related products

 • Дополнителна издржливост

  Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
 • едноставен за употреба

  Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.