682/2

Атрибути на производот

 • материјал: тело од специјален флекс плус јаглероден челик, раце од специјален хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • завршна површина: хромирана според ЕN 12540, појачан среден навртувач
 • краци прилагодливи во две позиции по височина
 • за време на употреба краците цврсто се поставуваат близу до делот за вадење

Повеќе за производот

Профили

Do not use with pneumatic toolsPremium flex plus carbon steelPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
шифраБр.Л макс.Д макс.Maximum puller load capacity in kilonewtons (kN)Maximum puller load capacity in tons (t)ThreadWrench sizeтежина-- prazen stolpec -- 
61260409090252.5M 10 x 114305
6017671130160404M 14 x 1,5171725
6017682190230505Tr 18 x 2222570
6017693250300808Tr 26 x 3325100
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

Related products

 • Дополнителна издржливост

  Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
 • едноставен за употреба

  Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.