680.2/2

Атрибути на производот

  • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
  • кована, целосно појачана и калена
  • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009

Профили

Инструкции за безбедна употребаДоживотна гаранција

#title#
шифраБр.ДолжинаДебелинаШиринаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
6230690702,6107,555
62307011053,515,510157
62307121706,52019368
623072322072522700
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Дополнителна издржливост

    Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
  • едноставен за употреба

    Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.