680.1/4

Атрибути на производот

  • материјал: тело од специјален флекс плус јаглероден челик, раце од специјален хром ванадиум челик
  • ковано, целосно појачано и лиено
  • завршна површина:зацрнета
#title#
шифраНавојДолжинаДимензија на клучтежина-- prazen stolpec -- 
623062M 10 x 11341376
623063M 14 x 1,519517194
623064M 20 x 227622484
623065M 22 x 2354241274
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Дополнителна издржливост

    Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
  • едноставен за употреба

    Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.