190BITX1P22

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 448х198х54

Set includes:

 • 9x screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TX) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9x socket 1/2" with internal TX profile (article 191/1) dim. E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во метална касета 611945 190BITX1P22 - 22
Кардански зглоб од 1/2 190.6/2 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Насаден клуч со TX профил so priklucok од 1/2" 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Насаден клуч со внатрешен TX профил 1/2" 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.