190BI6P28

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата:346х292х83

Set includes:

 • 13x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 24, 27, 30, 32
 • 10x socket 1/2", long type, 12 point (article 190/1L12P) dim. 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 24, 27, 30
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во пластична касета 612162 190BI6P28 10 - 32 28
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 24, 27, 30, 32 13
Насаден клуч , долг, 12 аголен прихват 1/2" 190/1L12p 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 24, 27, 30 10
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Т Рачка - 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Кардански зглоб од 1/2 190.6/2 1/2" 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.