#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 2 for 2600A-US or 2600C-US- Drivetrain tools 628627 SET2-2600AC-US 27 7400
Hanger genie - Hanger alignment tool 1602/5 1
Crank cap tool 1609.1 1
celes këmbe, profi 1613/2BI-US 15 1
Mjet për largimin e poshtme BB90 kllapa 1625/2BB90 1
Zinxhiri kontrollor, për përdorim profesional 1643/4 0 - 1,2 1
Master chain tool 1647/2BBI-US 1
Standard, Shimano Octalink dhe Isis fiksime voztar me të trajtojë 1661.3/4DP-US 1
Temë kon fiksime voztar 1662/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.1/4 1
Mbartës volant Suntour® 1670.2/4 1
Mbartës volant Suntour® 1670.3/4 1
Volant mbartës CAMPAGNOLO ® 1670.4/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Mbartës volant për BMX ® 1670.6/4 1
Cassette lockring tool with 12mm guide pin 1670.9/4 1
mbartës e volant 1670/2BI-US 11/12, 13/14 2
Bottom bracket socket 16 Notch 1671.16N 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.2/4 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.8/2BI-US 1
Bottom bracket socket BB9000 1671.BB9000 1
Bottom bracket socket BBR60 1671.BBR60 1
Bottom bracket socket BSA30 1671.BSA30 1
Bottom bracket socket MegaEVO 1671.MEvo 1
Bottom bracket socket T47 1671.T47 1
Arpion me dy drejtime 1/2" 190.1/1ABI-US 1/2" 1
Çekan me shtojca plastike - anti-rikthim 819A-US 45 1
Empty tray for SET2-2600AC vl2-2600AC 560x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.