1625/2BB90

Product features

  • Ky mjet është projektuar për të hequr kushineta fund jo-filetuara parantezë dhe gota e sistemit BB90 kllapa fund. Ajo gjithashtu mbështet standardet e tjera të arsyeshme për shtyp me 24mm gisht, të tilla si BB86, BB92, SRAM Press Fit GXP.Mjet heqjen do të tërheqë kushineta & kupë nga kuadri. Kujdes shëno udhëzues kreu mjet heqjen lug fund filxhan kllapa (shënuar gjelbër).
#title#
kodThicknessWidthDiameterDiameterWrench sizepeshë-- prazen stolpec --
623085555426,624,513318
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Mblidhuni gota fund parantezë dhe mjet tonë filxhan duke mbajtur për shtyp (pika 1680/4) siç është treguar. Kthejeni dorezën e shtypit filxhan duke mbajtur, duke u siguruar gota janë të lidhur gjithmonë. Vazhdo shtypur derisa çdo kupë, kapet plotësisht në kuadër.

Përdorim (Video)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.