Fleta e të dhënave

pdfBMX kit - 1600BMX

Product features

 • 43 carefully selected high-quality Unior tools
 • All the tools you might need servicing a BMX bike
 • Foam trays with cutouts to keep tools organised
 • Dust and waterproof case will make sure tools will be always securely stored

Set includes:

 • Çelës (Imbus) gjashtëkëndor 9x, i gjatë (artikulli 220/3L) me dim.1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 në mabjtëse plastike
 • Torx wrenches TX 15, TX 20, TX 25
 • Pro Socket Handle
 • Pedal wrench
 • Tools for removal and installation of BMX freewheels
 • Chain tool (compatible with 11 and 12 speed chains)
 • Master Link pliers
 • Chain wear indicator
 • Round spoke wrench
 • Bottom bracket wrench 16 notch
 • 2-in-1 Disc Brake Tool
 • Cable housing cutters
 • flat and PH screwdriver
 • Set of two tire levers
 • Crank cap tool and chainring nut wrench
 • Plastic hammer
 • Universal parallel jaw pliers
 • Open end wrench 8 × 10

Advantages

 • 43 carefully selected pro-grade Unior tools
 • Three SOS foam trays with cut outs for all tools, one in the lid and two at the bottom of the case
 • Foam cutouts feature laser engraved names/codes of the tools
 • Waterproof and dustproof in accordance with IP67 certificate
 • Watertight seal around lid
 • Automatic pressure release valve
 • Easy to open/close double throw latches
 • Load tested soft grip handle
 • Robust case from heavy-duty composite
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
BMX kit 629345 1600BMX 44 6150
Crank cap tool 1609.1 1
celes nga poshtë kllapa, e hapur 1609/2HOBBY-US 1
Tregues Zinxhiri veshin 1644/4 1
Zinxhir mjet tip vidë 1647/2ABI-US 1
Set i dy leva gomave , e zezë 1657BLACK 1
2-in-1 Disc Brake Tool 1757/2DP-US 1
Set of hex wrenches, long type on plastic clip 220/3LPH-US 1
Çelës imbus, TX profil 220/7TXN TX 15, TX 20, TX 25 3
Cable housing cutters 584/4BI-US 180 1
Kaçavidë kryq (PH) CR 615CR PH 2x100 1
Kaçavidë e rrafshtë CR 605CR 0.5 x 3.0x80 1
celes për arra para dhëmbë 1668/2 1
Pro Socket Handle 190.8/2BI-US 1/2" 1
Chain whip, multispeed 1660/2DP-US 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Mbartës volant për BMX ® 1670.6/4 1
Çelës me grep, i lëvizshëm 255/2F 35 - 50 1
Mbartës volant Suntour® 1670.3/4 1
Mbartës volant Suntour® 1670.2/4 1
Pedal wrench 1613/2DP-US 15 1
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 8 x 10 1
Waterpump box joint pliers 449/1PYTHON-US 240 1
Çekan me shtojca plastike 820A 32 1
Moment çelës me sistemin klik 264 1/4"/2-24 Nm 1
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 4, 5, 6 3
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 20, TX 25 2
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 8 1
Reduktues 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Label Made for work 1843MFW-BIKE TOOLS 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Related products

Photo (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.