More About Product

Profilet

Nut form for hook wrenchPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodNut size for hook wrenchLenghtAdditionsl lenghtDiameterThicknessWidthPeshë
61502715 - 351402,52.572583
61502835 - 50201441041.5196
61502950 - 80262551268455
61503080 - 1203205.55.51486829
615031120 - 1804187.59161341768
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Safety tips

check-mark-yes.png
 • The correct force is only achieved when the hook wrench is used correctly.
check-marks-no.png
 • Don't hammer on a wrench handle.
 • Don't use an extension on the handle.

Safety (pictures)

The correct force is only achieved when the hook wrench is used correctly.

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.