Profilet

Screwdriver profile, flatPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

ISO 8764-1,2

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • krom kromuar teh, pikut nxirë
 • trajtuar: formë ergonomik
 • trajtuar - polipropilen
 • varur vrimë
 • bërë sipas standardit ISO 2380-1,2
 • bërë sipas standardit DIN 5264
#title#
kodThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtDiameterPeshë
6163380.4 x 2.5601452.533
6163390.4 x 2.5751602.534
6163400.5 x 3.080165335
6163410.5 x 3.0100185337
6163420.5 x 3.0150235339
6163430.6 x 3.5751603.537
6163440.6 x 3.51001853.539
6163450.6 x 3.51252103.540
6163460.8 x 4.0100185441
6163470.8 x 4.0125210444
6163480.8 x 4.0150235446
6163490.8 x 4.0200285453
6163501.0 x 5.5100200568
6163511.0 x 5.5125225570
6163521.0 x 5.5150250574
6163531.2 x 6.5100200693
6163541.2 x 6.5125225698
6163551.2 x 6.51502506103
6163561.2 x 8.01752857143
6163571.6 x 8.01752857143
6163581.6 x 10.02003208173
6163592.0 x 12.02503709223
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Use a screw holding screwdriver to get screws started in awkward, hard-to-reach areas.
 • Use a stubby screwdriver in close quarters where a conventional screwdriver cannot be used.
 • A rounded tip should be redressed with a file; make sure edges are straight.
 • Screwdrivers used in the shop are best stored in a rack. This way, the proper selection of the right screwdriver can be quickly made.
 • Keep the screwdriver handle clean; a greasy handle is apt to cause accidents.
 • A screwdriver should never be used as pry bar. If it is overstressed in this manner, the blade might break and send a particle of steel into the operator's arm or even towards his eyes.
check-marks-no.png
 • Don't use pliers on the handle of a screwdriver to get extra turning power. A wrench should only be used on the square shank or bolster of a screwdriver that is especially designed for that purpose.
 • Don't expose a screwdriver blade to excessive heat as it may reduce the hardness of the blade.
 • Don't use a screwdriver with a split or broken handle.
 • Don't use a regular screwdriver to check a storage battery or to determine if an electrical circuit is live.

Safety (pictures)

Don't use a screwdriver for stirring paint.

Don't use a screwdriver with rounded edges or tips; it will slip and cause damage to the work or yourself.

Don't use a screwdriver near live wires or for electrical testing.

Don't use a screwdriver for prying, punching, chiselling, scoring or scraping.

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.