Product features

 • Unior's Tool Wrap is a great solution for BMX riders who want to be ready for everything on race day or just perform a quick fix at home.
 • The roll is compact, light, and easy to store in your backpack or your car.
 • Great selection of BMX specific tools
 • Long ball end hexagon wrench, sizes 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 mm
 • Cable housing cutters
 • Chain wear indicator
 • Set of two tire levers
 • Chain tool
 • Master link pliers
 • Pedal wrench
 • Open end wrench 8 × 10

Roll features:

 • Aluminum eyelets for mounting the wrap on a car seat headrest
 • Strong Velcro® straps for secure closure
 • Side pockets with full flaps for parts or additional tools
 • Additional elastic straps for even more tools
 • Made from coated PU material, waterproof and oil resistant
 • Space to fit mini pump also
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
BMX roll set 629349 1600BMX-ROLL 21 1536
Tool Roll 970ROLL 500 x 285 1
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 8 x 10 1
Cable housing cutters 584/4BI-US 180 1
Zinxhir mjet lloj vidë, themelore 1647HOBBY/4P-US 1
Pedal wrench 1613/2DP-US 15 1
Set i dy leva gomave , e zezë 1657BLACK 1
Çelës imbus, TX profil 220/7TXN TX 15, TX 20, TX 25 3
Tregues Zinxhiri veshin 1644/4 1
Çelës imbus, i gjatë 220/3L 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 10
Label Made for work 1843MFW-BIKE TOOLS 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

Photo (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.