Profilet

HEXAGON profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

ISO 2936 L

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: nikel kromuar
 • bërë sipas standardit ISO 2936 (vetëm dimension metrikë)
#title#
kodSign HX profileLenghtLenghtPeshë
6085101.591.515.51
6085112102187
6085122.5114.520.510
60851331292314
60851441442922
60851551653335
60851661863855
60851771974178
608518820844105
6085191023450105
6085201226257280
6085211429470437
6085221733780753
60852319379891026
6169751/16"92166
6169765/64"102187
6169773/32"1142010
6169781/8"1292314
6169799/64"1402622
6169805/32"1442922
6169813/16"1653335
6169827/32"1763655
6169831/4"1863855
6169845/16"20844105
6169853/8"23450105
6169867/16"26153105
6169871/2"29363105
6169889/16"29469437
6169895/8"33676753
6169903/4"379891026
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety (pictures)

Never use an extension or other form of lever to increase the leverage of any wrench.

Never tilt a hex wrench. The nut must be fully seated.

Never use a hammer on hex wrenches.

Never expose any wrench to excessive heat, which may change the hardness and metal structure and ruin the tool.

Wrenches should not be ground to change their shape.

Select a wrench whose opening fits exactly.

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.