More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • Dimensioni i hapjes gjashtëkëndor kyç është SW10. Ajo mundëson zhvidhosur dhe shtrëngimi i arra të këtij dimensioni, ndërsa në të njëjtën kohë ajo mund të përdoret për të ul receptorin e telefonit çelësin.

Si të përdorni mjet:

#title#
kodWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizeLenghtThicknessAdditionsl lenghtPeshë
61841514,810,23,612,5981,51118
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.