Гарнитура рачни алати за сервисирање земјоделски машини

1012A

Атрибути на производот

  • Комплетот алати ги нуди сите неопходни алати за одржување машини за земјоделие.
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура рачни алати за сервисирање земјоделски машини 623942 1012A - 208
Гарнитура клучеви во SOS влошка за алат 964/28SOS 1
Гарнитура одвртки во SOS влошка за алат 964/33SOS 1
Гарнитура насадни клучеви во ЅОЅ влошка за алат 964/50SOS 1
Гарнитура BI клешти и чекан во ЅОЅ влошка за алат 964/51SOS 1
Гарнитура алати во ЅОЅ влошка за алат 964/52SOS 1
Гарнитура насадни клучеви во ЅОЅ влошка за алат 964/53SOS 1
Гарнитура алати во ЅОЅ влошка за алати 964/54SOS 1
Количка за алат EUROVISION 940EV6 800x440x923 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.