964/52SOS

Атрибути на производот

 • Димензија на влошката : 564 x 364 x 30 mm
 • Компатибилни со фиоките на Economic, Еuroplus и Hercules (предните фиоки)

Гарнитурата вклучува:

 • 2 x браварски чекан ( артикл 812) со димензија 800, 1000
 • 2 x лост за гуми (артикл 300/2) со дим.400,500
 • 1 х рамка за пила (артикл 750) со дим.407
 • пила со рачка, полуфина, дим.200мм; 1x рамна ; 1 x округла
 • 1 х универзален нож (артикл 556А) димензија 160х18

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати во ЅОЅ влошка за алат 623993 964/52SOS - 8
Браварски чекан 812 800, 1000 2
Лост за гуми 300/2 400, 500 2
Пила 750B 400 1
Плосната полуфина турпија со рачка 760H1/2S 200 1
Округла турпија со рачка, полуфина 763H1/2S 200 1
Скалпел 556A 160x18 1
ЅОЅ влошка за алат за 964/52АЅОЅ VL964/52SOS 564x364x30 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.