964/53SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 10x socket 3/4", 6 point (article 197/1 6P) dim. 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46, 50
 • 4x hex socket 1/2" (article 197/2AHX) dim. 14, 17, 19, 22
 • 1x reversible ratchet 3/4"
 • accessories 1/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (200, 400mm), 2x adaptor (3/4"-1/2", 1/2"-3/4")
 • 1x brush for cleaning disk brake shoes (article 2035)
 • 1x flexible pick up tool with magnet (article 2087)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви во ЅОЅ влошка за алат 623995 964/53SOS - 22
Двосмерна крцкалка 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
T рачка 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Продолжеток 3/4", долг 197.4/1 3/4"x200, 3/4"x400 2
Насаден клуч 3/4" 197/1 6p 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46, 50 10
Насаден клуч имбус од 3/4" 197/2AHX 14, 17, 19, 22 4
Адаптер 3/4" 197.7/1 3/4" - 1/2" 1
Адаптер 1/2" 190.7/2 1/2"x3/4" 1
Четка за чистење на дискови на сопирачка 2035 1
Свивлива фаталка со магнет 2087 1 1
ЅОЅ влошка за алат за 964/53АЅОЅ VL964/53SOS 564x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.