197/1 6p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • хромиран според ISO 1456:2009
 • полиран
 • момент на вртеж: DIN 899 ранг E
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-1

Информативен лист

pdfНасаден клуч 3/4" - 197/1 6p

Профили

3/4” internal 4-pointsocket 6-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6196981929,2335014175
6027232232.2365014220
6027242333.2365014221
6027252434.2365116230
6027262637365216,5230
6027272738365222239
6027282839,5365222242
6197022940,5365222270
6027293042365424273
6027303244365626295
6027313447365626347
6197013548385826401
6027323650385828400
6027333852386028488
6027344156406430502
6027354662426632621
6027365068427034708
6175275574457638914
60313560804578421105
6093837/8"32.2365014220
60938415/16"34.2365116231
6093851"37365216234
6093861.1/16"38365222224
6093871.1/8"40385222265
6093881.1/4"44385624313
6093891.5/16"46385626336
6093901.3/8"48425826406
6093911.7/16"50425828415
6093921.1/2"52456028414
6093931.5/8"56456430572
6093941.11/16"58456532595
6093951.13/16"62486834698
6093961.7/8"64487034741
6093972"68487236842
6093982.1/16"70487236879

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.