197/2AHX

Атрибути на производот

 • материјал:глава од специјален флекс хром ванадиум челик
 • материјал: врв од специјален плус јаглероден челик
 • целосно појачан и кален
 • изработен според стандард DIN 7422 (само метричка димензија)

Профили

3/4” internal 4-pointHEXAGON profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steelPremium plus carbon steel

#title#
шифраSign HX profileDiameterLenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6198361433.858030267
6198371733.858030275
6198381933.858030364
6198392233.858030381

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.