906VDEBI

Атрибути на производот

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1VDEBI) dim. 180
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1VDEBI) dim. 160
 • 2x electrician´s screwdriver with insulated blade VDETBI (article 603VDETBI) dim. 0.4x2.5x75, 0.8x4.0x100
 • 1x crosstip (PH) screwdriver with insulated blade VDETBI (article 613VDETBI) dim. PH 2x100
 • 1x voltage tester 220 - 250 V (article 630VDE) dim. 0.5x3.0x140

Профили

Article made according to VDE standards

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура алати VDE BI во торба 617573 906VDEBI - 6
Сечици странични 461/1VDEBI 160 1
Комбинирана клешта 406/1VDEBI 180 1
Одвртка изолирана плосната за Електричари , VDE TBI изведба 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.8 x 4.0x100 2
Одвртка крстач (PH) изолиран, VDE TBI изведба 613VDETBI PH2x100 1
Тестер на напон 220 -250 630VDE 0.5 x 3.0x140 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.