190BIHX1P20

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 448х198х54

Set includes:

 • 6x hex socket 1/2", long type (article 192/2HXL) dim. 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100
 • 11x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 2x extension bar (125, 250mm)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во метална касета 611946 190BIHX1P20 - 20
Насаден имбус клуч приклучок од 1/2", долг 192/2HXL 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100 6
Насаден имбус приклучок од 1/2" 192/2HX 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19 11
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.