190BI6P17

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 307х260х70

Set includes:

 • 14x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 1x extension bar (755 mm)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во пластична касета 622023 190BI6P17 10 - 32 17
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 14
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Т Рачка - 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x75 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.