#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 2 for 2600C - Frame and fork tools 628648 SET2-2600C 15 10000
prerja e kontrollit udhëzues, për përdorim profesional 1604/2PLUS 1"x1.1/8"x1.1/4"x1.1/2" 1
Shtypni filxhan duke 1680/4 1"x1.1/8"x1.1/4"x1.1/2" 1
Mjet për heqjen e strehimit duke pasur në drejtues 1681.1/4 1.1/4"x1.1/2" 1
Mbartës filxhan vendosur kreu 1681/4 1.1/4"x1.1/8"x1.1/4" 1
Udhëzuese mjet për të pasur drejtues 1682.1/4 1
Pa argjendar arrë filetuar 1682/4 1
Garë Crown vendosjen sistemi 1683/5A 1"x1.1/8"x1.1/4"x1.1/2" 1
Kornizë dhe fundi pirun mjet matës shtrirjes 1692/4 1
Biçikletë kornizë çezmat 1695 3, 5, 10 x 1 3
Çezmat pedale 1695.1 9/16 x 20 TPI 1
Teh pa karbonit për 750B, 2 copë vendosur 750.1CAR 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
Çekan pune 812 500 1
Empty tray for SET2-2600C vl2-2600C 560x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.