Profilet

Video prezantimLifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku special mjet
 • Ky mjet saktësi shtyn gota kufje 1 "1-1 / 8", 1-1 / 4 "dhe 1-1 / 2" në tubat kokë. Përveç kësaj ajo ka një gisht më të gjatë për Headsets BMX me tub të madh. Ky mjet saktësi bërë mundëson punë pa dëme.
#title#
kodDiameterDiameterDiameterDiameterMaximum additional lenghtThicknessWidthPeshë
6162901"1.1/8"1.1/4"1.1/2"3204103402615
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.