Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • Funksioni i tij është në hall nga ndryshk ose rivendosur temat e dëmtuara. Në dispozicion në tri dimensione të ndryshme.
 • Përfundojë pengon nga dëmtimet e jashtme.
 • M10 - kornizë trokitje e lehtë për hallkë transmetim (616.079) M5 - kornizë trokitje e lehtë për shishe me ujë, parafango, bosët raft (616.078) M3 - trokitje e lehtë kornizë për hallkë transmetim (616.077)
#title#
kodThreadLenghtPeshë
616077360,58
616078560,511
61607910 x 160,522
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.