More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

The tool is used in the combination with the hammer; we recommend Unior’s Dead Blow Hammer 819A.
 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • surface finish of tube: zinc plated according to ISO 2081 Fe/Zn8/B, inserts blacken to standard DIN 50938
 • Dimensioni: 1'', 1.1 / 4''; 1.1 / 8'' si pjesë shtesë dhe 1.1 / 2 "është dimensionin i tubit.
 • Compatible with steerer tubes with maximum length of 380 mm
 • Lifetime warranty
 • Made in Europe.
#title#
kodDiameterDiameterDiameterDiameterLenghtDiameterPeshë
6262681"1.1/8"1.1/4"1.1/2"319462070
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.