Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Master Workbench is a fully equipped workstation for basic and detailed bike repairs. Workbench includes two tool chest units with sum of fifteen drawers and a 2050mm long hard wooden top. Seven drawers are full of tools, stored in a compact high quality foam tray. Set includes a fully equipped truing stand and an IRONGATOR, a vice with quick moving system.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Tavolina e punës MASTER 628623 2600C-US 202 222000
Qëndrim qendërzim rrota, për përdorim profesional 1689 1
Busull frenave për 1689 1689.2 1
Kontrollimi i vërtetë mjet - profesionale 1690/1 1
Quick IRONGATOR engineer's vice with quick moving system 721Q/6-US 125 1
Kabineti i ngushtë i mjeteve - 6 sirtarë 990ND6-BLACK 475x650x870 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 2000x750x40 1
Dollap I gjerë për vegla - 7 sirtar 990WD7-BLACK 663x650x870 1
Unior Bicycle Mechanics Book #1 KAT.BIKEBOOK1 EN 1
Set of tools in tray 1 for 2600A-US or 2600C-US - General tools SET1-2600AC-US 1
Set of tools in tray 1 for 2600C-US - Wheel building SET1-2600C-US 1
Set of tools in tray 2 for 2600A-US or 2600C-US- Drivetrain tools SET2-2600AC-US 1
Set of tools in tray 2 for 2600C - Frame and fork tools SET2-2600C 1
Set of tools in tray 3 for 2600A-US or 2600C-US - Wheel tools SET3-2600AC-US 1
Set of tools in tray 3 for 2600C-US - Frame preparation tools SET3-2600C-US 1
Set of tools in tray 4 for 2600A-US or 2600C-US - Torque tools and pliers SET4-2600AC-US 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.